MRM

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Nyugdíjas olvasónk: Azért szavazok az MRM-re, mert ez az egyetlen szervezet, amely önzetlenül törődik velünk, magyarokkal

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

K. József (69) zombori születésű, Szabadkán élő nyugdíjas elárulta portálunknak, hogy a nemzeti tanácsi választáson, csakúgy mint az azt követő megmérettetéseken a Magyar Remény Mozgalomnak (MRM) szavaz bizalmat. Sajnos nem járult hozzá vezetékneve és fényképe közléséhez, mert - mint mondta - ő egy gyáva ember és tart a VMSZ bosszújától. Szavai szerint akad veszíteni valója, nem szeretné kockára tenni gyermekei és unokái munkahelyét, megélhetését. Emellett idős kora ellenére szerény nyugdíját tiszteletdíjas munkával egészíti ki, s úgy véli, ha a VMSZ megtudná, hogy az MRM-et szimpatizálja, gondoskodna róla, hogy megfossza ettől a kis mellékkereseti lehetőségtől. A szavazófülke magányában viszont azt a számot karikázza be, amelyet akarja, ott senki és semmi sem veszélyezteti - hangsúlyozta. Ezért mindenkinek azt javasolja, szavazzon az MRM-re.

- Nem mondhatom, hogy különösebben érdekel a politika, de mindenről szeretek tájékozódni és levonni a saját következtetésem. Jó ideje követem az MRM tevékenységét, részben a Délhíren keresztül, részben pedig az ismerőseimtől hallott információk által.

- Eleinte én is, mint sokan mások, azt hittem, egy csomó nagymagyarkodó kölökről van szó, de a maguk portálja által és az MRM egyes tagjainak tévés szereplései során, számomra világossá vált, hogy a párt komoly emberekből áll. Néhány MRM-essel személyesen is megismerkedtem és szimpatikusnak találtam őket.

- Unokám, akinek pár éve problémája akadt diplomájának honosításával, mesélte, hogy ebben az ügyben egyetlen magyar párt és intézmény sem akarta rendesen meghallgatni. Végül az MRM-hez fordult, amely kellemesen meglepte. Nagyon szépen fogadták, érdeklődéssel ismerkedtek meg az ügyével, gyorsan megszereztek minden információt és segítőkészek voltak. Unokám szerint az, hogy most talán végleg megoldódik a diplomahonosítás, az MRM érdeme. Unokám úgy gondolja, ha az MRM évekig nem erőltette volna az ügyet, a VMSZ ezekkel a "seseljékkel" együtt, sosem foglalkozott volna a külföldi diplomák kérdésével. Ez volt az egyik ok, amiért többet akartam megtudni az MRM-ről, és amivel végül elnyerték a bizalmam.

- Az MRM-ben különösen tetszik, hogy felelősségre vonná a gyárainkat tönkretevő bűnözőket. Meg az, hogy nem várna a rendőrökre, hanem ezekkel a polgárőrökkel oldaná meg a közbiztonságunkat. Az MRM új és közvetlen megoldásokat tud javasolni több problémára, a többiek pedig tíz-húsz éve ugyanazt hajtogatják, minden eredmény nélkül.

- Leginkább az hatott meg, hogy az MRM kimondta, ellenzi a nyugdíjak csökkentését és követelte, hogy ez ne történjen meg. Nem tudok róla, hogy ezt más magyar vagy akár szerb párt is megtette volna. Szerintem hülye, aki nem az MRM-re szavaz. Még egy ilyen pártunk nekünk, magyaroknak biztosan nem lesz - mondta beszélgetésünk végén F. János, akinek a VMSZ-szel és a Magyar Összefogással kapcsolatos, nyomdafestéket nem tűrő szavait nem idézzük.

K. P.

DélHír Portál nyomán – www.delhir.rs

Megosztás
You are here Aktuális Nyugdíjas olvasónk: Azért szavazok az MRM-re, mert ez az egyetlen szervezet, amely önzetlenül törődik velünk, magyarokkal