MRM

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

László Bálint blogja

"Kedvezményes" Magyar Szó előfizetés: önsanyargatás-e pénzt kiadni érte?

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

A Magyar Nemzeti Tanács (MNT) jelenleg székelő elnökének aláírásával a tanács levelet küldött a testület tisztségviselőinek, hivatalnokainak, tagjainak és bizottsági tagjainak, mutassanak példát az átlagolvasóknak, fizessenek elő egy évre a Magyar Szó napilapra.

Mivel ő maga sem hisz a kezdeményezés sikerében, az előfizetést féláron kínálja az MNT-seknek. Mi több, a félárnak is több mint egyharmadát maga az MNT fedezné. Ezzel mindössze ötezer dinárba kerülne egy évig az "olvasnivaló".

Módosítás dátuma: 2014. június 16. hétfő, 20:05 Bővebben...

„Három szó, melytől összeszorul az ember szíve”

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

Trianon. Ezerkilencszázhúsz. Békediktátum. E három szó hallatán nincs olyan lélekben is magyar ember, kinek ne szorulna össze a szíve. Még száz év sem telt azóta, hogy - az adódó lehetőséget maradéktalanul kihasználva – a kisantant államok szétszabdalták a Magyar Királyságot. Ezeréves országunk egy tollvonással megszűnt létezni egykori formájában.

Bővebben...

MRM: Választási szereplés értékelése, következtetések levonása

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

A vasárnapi választási eredmények a Nemzeti Közösségek Listája szempontjából gyengék lettek és az előzetes várakozásoktól messze elmaradtak. A pontos eredmények egyelőre nem ismertek, de előfordulhat, hogy a Délvidéken kevesebben szavaztak az NKL-listára, mint a két évvel ezelőtti önálló Magyar Remény Mozgalom-listára a tartományi választások során. Az előzetes várakozásokhoz képest ez valóban egy pofon mindannyiunk számára.

Bővebben...

Közösségromboló ámokfutás: a VMSZ politikai alapon él vissza az MNT-s ösztöndíjakkal (+ leleplező bizonyíték)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

A délvidéki magyar közbeszédben sokan rebesgetik, hogy a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ), és az általa uralt Magyar Nemzeti Tanács (MNT) hajlamos visszaélni befolyásával és hatalmával, főként a támogatáspolitika terén. Mindezek lehetnének csupán rosszindulatú pletykák is, ha   valaki nem tudná bebizonyítani az állítását.

Módosítás dátuma: 2014. március 26. szerda, 12:51 Bővebben...

1. oldal / 8

You are here Blog László Bálint blogja