MRM

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Hivatalos levelek

Szomorú tanulság: hiába azonosítod az elkövetőt, azt nem büntetik meg

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

Az eset óta több mint egy hónap telt el. László Bálint, az MRM elnöke a válaszlevél kapcsán elmondta, nehezen lehetne elégedett az ember az olvasottakkal, hiszen tulajdonképpen egy utcai rablás felgöngyölítésére egy hónap sem volt elég, annak ellenére, hogy maga a sértett száz százalékos bizonyossággal azonosította az elkövetőket.

Bővebben...

Megerősítést nyert: nem működik a beígért martonosi ingatlan alap!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

Tisztelt Horváth Dániel képviselő úr!

A Községi Képviselő-testület 10. ülésén feltett és írásban átadott kérdéseire a válaszok a következőek:

1. A 2007-es év archívumát átnézve közigazgatási hivatalunk megállapította, hogy önkormányzatunk Velimir Ilić infrastrukturális miniszertől roma telepek létesítésére és a terület előkészítésére vonatkozó levelet nem kapott.

2. Nincs információnk arról, illetve nem rendelkezünk bizonyítékkal arra vonatkozóan, hogy önkormányzatunk területére szervezett vagy irányított vagy támogatott betelepítése zajlik az EU területéről kitoloncolt, illetve korábban koszovói illetőségű szerb állampolgárságú, roma nemzetiségű polgároknak.

Bővebben...

Mi lesz a martonosi ingatlan alapítvánnyal, és milyen lépéseket tesznek az illegális betelepítések ellen? - Nyílt levél a VMSZ parlamenti képviselőinek

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

A Magyar Remény Mozgalom nemrégiben lakossági fórumot tartott Martonoson. Ez a település is egyike azoknak, ahol vészesen megnőtt a cigány származású, muzulmán vallású betelepülők száma. A gyanú és egyes bizonyítékok szerint szervezett betelepítés folyik. Ennek kapcsán intézett kérést az MRM a községi elöljárókhoz, és most a VMSZ köztársasági parlamenti képviselőihez, valamint a magyarkanizsai rendőrfőnökhöz is. Az alábbiakban ismertetjük a VMSZ frakciónak címzett nyílt levelet:

Bővebben...

Bővítsék Adán a szakorvosi ellátást! - Orvosok lennének, de helyi akarat miért nincs?

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

Még 2012-ben az adai egészségházba érkeztek nagykikindai orvosok, konkrétan ketten, mivel túl sok az Adáról odautazó páciens. Ezen könnyíteni szeretett volna a nagykikindai urológus és az ortopéd szakorvos, hajlandóak lettek volna heti egy-két alkalommal az adai egészségházban rendelni.

Módosítás dátuma: 2013. november 11. hétfő, 17:14 Bővebben...

A bácskossuthfalvi OTTHON Intézmény helyzete javult, de akadnak még problémák - Tizenhárom dolgozó munkaügyi pert nyert

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

Az OTTHON Értelmi Fogyatékosokat Gondozó Intézményben uralkodó nehéz helyzettel még tavaly foglalkozott a Magyar Remény Mozgalom (MRM), és akkor felhívást intéztek a tartományi képviselőház elnökéhez, illetve a tartományi egészségügyi, szociálpolitikai és népesedéspolitikai titkárhoz is. Azóta számos újdonság jelentkezett az intézmény életében, többek között egy nyertes dolgozói per is napvilágot látott. Erről számoltak be a dolgozók levelükben, illetve erre válaszolt László Bálint, az MRM elnöke:

Módosítás dátuma: 2013. október 30. szerda, 18:15 Bővebben...

1. oldal / 12

You are here Hivatalos levelek