MRM

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Садржај на српском језику

Основни документи:

Програм Статут Заступник Одлуке


Саопштења:

Преводе је обезбедио Зоран Шећеров.

A fordításokat Setyerov Zorán biztosította.

Godišnji finansijski izveštaj - PMN - 2014

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

Módosítás dátuma: 2015. június 02. kedd, 20:10

Pokret mađarske nade: smanjenje penzija bio bi pogrešan i opasan potez!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

Pokret mađarske nade (PMN) sa zgražavanjem je primio k znanju najave o eventualnom smanjenju penzija.

PMN se ne slaže ni sa kojom "reformskom" merom koja dovodi u još teži položaj građane, koji konstantno pate zbog politika vođenih preko dve decenije.

Usvajanje nehumanog Zakona o radu i bezrazložno podizanje praga za odlazak u penziju delo je onih političkih snaga na vlasti, koje su u velikoj meri odgovorne za ratna dešavanja devedesetih godina i/ili za pljačkaške privatizacije koje su zatim usledile.

Bővebben...

Stari dugovi čekaju na regulisanje: opštine Senta, Kanjiža i Ada neka se vrate u Bačku!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

Nakon što je javnost upoznata sa tekstom koalicionog sporazuma potpisanog između Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara, Pokret mađarske nade (PMN) je zaključio da je iz teksta izostalo nekoliko obećanja, koja se odnose na rešavanje ključnih pitanja vezanih za vojvođansku mađarsku zajednicu ili su neke stavke sporazuma definisane na previše uopšten način, bez utvrđivanja rokova i operativnih zadataka.

Jedan od gorućih, višegodišnjih problema jeste anomalija oko upravnih okruga u Severnoj Vojvodini, nastala još 1995. godine u Miloševićevoj eri, usled koje su opštine Senta, Kanjiža i Ada, koje u istorijskom, gegrafskom, ekonomskom, etničkom i saobraćajnom pogledu suštinski pripadaju Bačkoj, pripojene Severnobanatskom okrugu, sa centrom u Kikindi.

Bővebben...

PMN - Godišnji finansijski izveštaj 2012.

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

PODRŽITE UČEŠĆE LISTE NACIONALNIH ZAJEDNICA NA IZBORIMA! (HR)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

Pokret mađarske nade, Građanski savez Mađara, Stranka mađarskog jedinstva, Bošnjačka demokratska zajednica i Demokratska zajednica Hrvata u cilju zajedničkog nastupa na vanrednim republičkim izborima, koji će biti održani 16. ožujka 2014. godine, formirali su koaliciju pod nazivom Lista Nacionalnih Zajednica. Za sudjelovanje na izborima potrebni su potpisi potpore, koje u vrlo kratkom roku treba predati Centralnoj izbornoj komisiji. Lista Nacionalnih zajednica poziva sve građane da je svojim potpisima podrže. Osim na organiziranim, unaprijed oglašenim punktovoma, odnosno lokacijama na kojima se potpisi prikupljaju, lista se može podržati i na dolje opisan način, uz sljedeće uvjete:

Bővebben...

1. oldal / 18

You are here Srpski sadržaj